Strafrecht

Ons kantoor staat cliënten bij in alle soorten strafzaken. Het betreft dan verdenkingen ten aanzien van bijvoorbeeld geweldsdelicten, rijden onder invloed, drugsfeiten en fraude. Ook economische delicten behoren tot ons werkgebied.

 

Verder staan wij u bij als u bezwaar wilt maken als uw taakstraf dreigt te worden omgezet in vervangende hechtenis of als u wordt uitgenodigd voor een gesprek met de officier van justitie, die u een transactie voorstel zal doen.

 

U kunt in aanraking komen met het strafrecht, doordat u onverwacht wordt gearresteerd. Het is ook mogelijk, dat u wordt verzocht om zich op het politiebureau te melden, of dat u denkt, dat wellicht binnenkort wordt aangehouden op verdenking van een strafbaar feit. In deze gevallen is het verstandig om contact met ons op te nemen.

 

Indien u in voorlopige hechtenis zit, is ons uitgangspunt, dat u regelmatig bezocht wordt en op de hoogte wordt gehouden van de inhoud van het procesdossier.

Voorts wordt altijd in een vroeg stadium van de zaak overlegd of het wenselijk is om nog getuigen te horen, ofwel ander soort onderzoek te laten verrichten door de politie, Officier van Justitie of de Rechter-Commissaris.

Tijdens een lopende procedure zullen uw vragen helder beantwoord worden, zodat u alles goed kunt volgen.

De terechtzitting, waarop u zaak wordt behandeld, zal altijd gedegen met u worden voorbereid, zodat u niet onnodig voor verrassingen komt te staan.

Indien u wenst, wordt ook contact onderhouden met familie of vrienden. Als u dit niet wilt, gebeurt dit juist niet.

 

Ten slotte wordt ook het vonnis duidelijk met u doorgenomen, zodat u dit volledig begrijpt. Vervolgens wordt besproken of er redenen zijn om in hoger beroep te gaan tegen het vonnis.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mr. R.D.J. Visschers (Dick) is strafrechtspecialist. Hij heeft in het jaar 2007 de opleiding tot strafrechtspecialist met succes afgerond.

 

Mr. Visschers is lid van de specialistenvereniging voor strafrechtadvocaten, de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten, de NVSA (www.nvsa.nl).

 

De laatste jaren deed hij veel ervaring op in allerlei soorten strafzaken, zowel groot als klein, met zowel regionale als landelijke belangstelling. Hij heeft opgetreden voor zowel particulieren als ondernemers.

 

Mr. R.J.Th. Leijzer heeft eveneens ruime ervaring in het strafrecht.

sitemap